СЕРИЙНО
ЛАКИРАНЕ

ОПИСАНИЕ

Серийното лакиране на мебелни детайли и агрегати е процес, при който елементите на дадена поръчка се разделят на групи с еднакви или близки размери, според зададените обработки се изготвят маршрути за движение, съставят се индивидуални и групови технологии за шлайфане, байцване, грундиране или лакиране, съобразени с технологичното оборудване и желаната лакова обработка.

Нашата линия за серийно лакиране е проектирана и изпълнена за гъвкав и нестандартен модел на работа, голям диапазон при размерите, възможности за обработка на малки и средни серии от детайли за такъв тип оборудване.

Дългогодишният ни опит в повърхностните обработки, работещия модел на коопериране с различен тип производители на мебели, специализацията на производството, са нашите конкурентни предимства по отношение на:

Осигуряваме гаранционна и извънгаранционна подръжка по договорени параметри, както и преференциални условия за работа при планирани договорни отношения.

ПРИЛОЖЕНИЕ

МАТЕРИАЛИ

Многообразието на материали е от производители с доказано качество на продуктите, работещи по стандарти, с гаранции за безвредност на покритията в процеса на експлоатация.

ЛАКОВИ СИСТЕМИ С ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ ПРИ СЕРИЙНО ЛАКИРАНЕ НА ДЕТАЙЛИ И АГРЕГАТИ

  • Полиуретанови лакове
  • Акрилни лакове
  • Лакове на водна основа

ПОВЪРХНОСТИ

СТЕПЕНИ НА БЛЯСЪК

МЕХАНИЧНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

ВИДОВЕ ПОВЪРХНОСТИ СЛЕД ЛАКИРАНЕ

ОБРАБОТКИ

  • Безцветни обработки
  • Байцване и безцветни обработки
  • Обработки с цветни лакове